Reforma integral del Passeig de Llafranc

Creiem que el turisme i el comerç són els eixos que han de portar la reactivació econòmica a Palafrugell. Per potenciar-los és primordial la inversió en millores urbanes. És necessària per garantir la qualitat del nostre municipi com a destinació turística. La millora constant del municipi, si és bona pels veïns ho serà també pels visitants.

En aquest sentit hem iniciat un procés de participació ciutadana per fer un projecte de reforma integral del passeig de Llafranc. Es tracta d’una reforma que implica també l’ordenació de l’espai públic. És una remodelació necessària que ha de servir per prioritzar els vianants, reduir la circulació dels vehicles i fer compatible l’ocupació de l’espai públic per les activitats econòmiques.

Cal redactar un projecte sobre les potencialitats i oportunitats que dona aquesta reforma. Aprofitant aquesta proposta també cal revisar l’ocupació de la plaça Promontori i fer-hi una millora en la mobilitat de vehicles amb l’increment de places d’aparcament.

És una millora molt important que creiem que ha de marcar el futur de Llafranc. Tenim la intenció de fer el projecte aquest any i executar-lo durant el 2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s