L’esport com a eina educativa, de salut i de convivència

El nostre municipi gaudeix d’una gran salut esportiva. Tenim una oferta molt diversa d’activitats que es poden practicar a Palafrugell. La funció de l’ajuntament és vetllar la qualitat de les instal·lacions, fer-ne el manteniment i detectar les necessitats de les diferents associacions del poble i ajudar-les. Però cal fer un reconeixement del voluntariat que fa possible el funcionament dels diferents clubs esportius. Els ciutadans que dediquen el seu temps lliure a una activitat només perquè els hi agrada, sense esperar res a canvi, són indispensables per mantenir el teixit social que genera l’esport.

Durant aquest mandat hem intentat ajudar a totes les entitats de Palafrugell des de l’ajuntament. Hem fet diferents convenis amb les associacions esportives per donar suport econòmic i material per les diferents activitats organitzades. Hem intentat mantenir i potenciar les moltes instal·lacions esportives que tenim a Palafrugell. Per exemple hem habilitat un espai provisional per la pràctica del ciclisme i hem tancat la pista exterior del pavelló.

Ens queda molta feina per fer i moltes idees i ganes per fer-la. De cara a la pròxima legislatura volem potenciar les instal·lacions esportives de Palafrugell per donar un millor servei a les entitats i a tots els ciutadans. Volem canviar el terra de la pista exterior del pavelló. També creiem que cal revisar el terra del pavelló de hoquei i patinatge, i fer-hi obres per fer una nova entrada i una zona de bar. Cal crear una pista que permeti la pràctica del ciclisme a la zona del Mas Mascort. També és necessari fer obres de millora a les diferents instal·lacions, per exemple remodelar els vestidors del Gregal i millorar les pistes d’atletisme. Continuarem donant suport a les entitats mantenint i millorant els convenis econòmics. De cares al futur cal planificar una nova zona esportiva al Mas Mascort, que inclogui un nou pavelló i un camp de futbol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s