20 compromisos amb la ciutadania de Palafrugell

L’objectiu bàsic i prioritari de tota acció política és treballar pel benestar de les persones, amb uns compromisos clars amb la ciutadania, uns compromisos que sigui possible assolir. El nostre és un equip pensat per Palafrugell, amb 4 anys d’experiència de govern i que en aquestes eleccions us demanem que ens renoveu la confiança i el compromís amb la ciutadania. Volem seguir consolidant Palafrugell com un municipi més humà i just socialment, més actiu econòmicament i més segur.

1.- Una gestió econòmica rigorosa i eficaç sense apujar impostos ni taxes per sobre de l’IPC i controlar l’endeutament de l’ajuntament. Mantindrem els criteris de capacitat econòmica i situacions familiars en el pagament d’impostos. Estem compromesos amb l’estabilitat política i institucional del nostre ajuntament. Els membres de la candidatura del PSC adquirim uns compromisos amb la ciutadania de Palafrugell, ho demostra el nostre programa electoral. En totes les qüestions supramunicipal els membres de la llista tindran llibertat d’acció política.

2.- Un compromís amb la dinamització del sector comercial i turístic. Mantindrem les subvencions a l’activitat econòmica. Dotarem de més recursos i revisarem el funcionament de l’IPEP, incrementarem l’aportació de l’ajuntament un 15% en 4 anys. Potenciarem les campanyes d’activitats lligades al sector cultural, esportiu, gastronòmic i paisatgístic. Elaborarem un Pla per dinamitzar la zona industrial i donarem suport al sector surer. Ens comprometem amb la continuïtat de Retecork. Creació de 600 places noves d’aparcaments : 130 a Llafranc, 140 a Calella, 100 a Tamariu, i 230 a Palafrugell. Revisió del contracte de zones blaves.

3.- Farem de la gestió de la cultura i l’educació elements claus en tota l’acció de govern, per fomentar la cohesió social, la convivència i l’activitat econòmica. Crearem el consell municipal de cultura i la taula per la gestió de la diversitat. Mantindrem el suport a les escoles i les polítiques de beques a les famílies.

4.- Farem una aposta decidida per les polítiques socials per garantir l’igualtat d’oportunitats. Augmentarem la borsa d’habitatge social i millorarem els plans d’ocupació municipal. Incrementarem un 18% en 4 anys els recursos destinats a les àrees dels serveis a les persones en el seu conjunt. Millorarem el funcionament del geriàtric.

5.- Crearem una regidoria específica d’habitatge, treball i ocupació. Aquesta ha de ser la nostra prioritat.

6.- Adquirirem un compromís amb la preservació del nostre paisatge i territori. Farem un pla de millora permanent de camins rurals. Recuperarem els camins de ronda.

7.- Mantindrem i millorarem el suport econòmic a totes les entitats socials, culturals, educatives, de veïns, esportives. Crearem un servei de suport a la gestió administrativa de les entitats.

8.- Ampliarem i millorarem les instal·lacions esportives. Farem un circuit per la pràctica del ciclisme, canviarem el terra del pavelló, millorarem i ampliarem el pavelló d’hoquei, millora pistes d’atletisme, nous vestidors i aparcament al Camp del Gregal.

9.- Remodelarem “Can Genís” com a Centre Cívic amb espais per joves i gent gran.

10.- Remodelarem els Ametllers, com a espais per joves i entitats, i un espai per a petits concerts.

11.- Seguirem invertint 4 milions d’euros anuals, en millores urbanes, edificis municipals, i espais públics.

12.- Executarem el projecte de millora del passeig de Llafranc i ordenarem la primera línia de mar de Calella i Tamariu.

13.- Adjudicarem els nous serveis de recollida d’escombraries i neteja viària, que ha de comportar una millora substancial de la neteja.

14.- Executarem el vial de circumval·lació entre Esclanyà i la zona industrial.

15.- Seguirem executant el pla de barris de La Sauleda i Carrer Ample, i farem un pla municipal específic per la resta de barris del municipi.

16.- Seguirem amb la simplificació administrativa de l’ajuntament i dotarem de més recursos l’oficina d’atenció al ciutadà.

17.- Millorarem i coordinarem les diferents àrees de l’ajuntament, implantant una estructura gerencial i auditories dels diferents serveis públic municipals.

18.- Aplicarem processos de participació ciutadana, en la confecció dels pressupostos municipals, i determinats projectes urbanístic. Farem una consulta popular sobre els usos de l’antic hospital.

19.- Mantindrem la figura del defensor del ciutadà, i revisarem el funcionament dels consells de gestió i participació del nuclis de Calella, Llafranc, Tamariu i LLofriu.

20.- Elaborarem un Pla de millora funcional de la Policia Local. Per tenir una policia de proximitat i amb més presència als barris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s