Un servei de transport públic urbà a Palafrugell

Des del PSC de Palafrugell proposem la creació d’un sistema de transport urbà per millorar la connexió entre el poble i els nuclis tant a la costa com a l’interior i resoldre les mancances de mobilitat que persisteixen al municipi. Sóc partidari de donar prioritat a aquest projecte durant els quatre anys que venen. És imprescindible posar en marxa aquest sistema de transport urbà. És imprescindible, primer de tot, per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Palafrugell, per facilitar-los el desplaçament al municipi i per afavorir el trànsit, tan dels palafrugellencs i palafrugellenques com dels visitants estacionals, entre les platges i el poble.

Palafrugell està en disposició d’emprendre aquest projecte gràcies a la seva bona situació econòmica. L’estat de les finances de l’Ajuntament és la conseqüència de la política econòmica de rigor en la gestió i de control de l’endeutament que hem aplicat durant l’exercici de govern.

El projecte de creació del nou transport públic de Palafrugell ha d’anar lligat a l’ampliació de la xarxa de carrils bici que hi ha actualment al municipi amb la voluntat de fomentar aquest sistema de transport sense haver de competir per l’espai amb els cotxes privats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s