Què volem a l’espai dels Ametllers

La remodelació dels espais dels ametllers ha de ser una prioritat pel pròxim mandat. Així ens hi comprometem en el nostre programa electoral. Proposem redactar el projecte i executar les obres durant l’any 2016.

La nostra intenció és destinar a aquest espai activitats d’entitats i d’espai jove. Amb l’acondiciament de l’edifici tancat, la insonorització i l’adequació de lavabos i bar permetrà tenir també una sala de concerts de petit format garantint la tranquil·litat dels veïns. Creiem que és una infraestructura necessària per Palafrugell, per això serà una de les nostres prioritats de cara al proper mandat. Serà un pal de paller per cohesionar socialment el nostre municipi i poder atraure iniciatives culturals diferents.

Aquesta actuació, juntament amb el nou Centre Cívic de Can Genís i l’espai de La Bòbila, podrem gaudir d’un gran catàleg d’espais per entitats, especialment entitats juvenils. Creiem primordial donar sortida a les iniciatives locals i amb la remodelació de l’espai dels Ametllers ho podrem fer de millor manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s