Presentem la llista com la garantia d’estabilitat, progrés i oportunitats per als ciutadans i ciutadanes de Palafrugell

Com a candidat pel PSC a la reelecció com a alcalde de Palafrugell, he presentat la llista que m’acompanyarà a les eleccions del 24 de maig amb el convenciment que la ciutat estarà en bones mans per consolidar el projecte de dinamització comercial, turística i cultural de la ciutat sobre la base de l’educació i el valor del paisatge. Vull agrair a les gairebé 400 persones van omplir el Teatre Municipal de Palafrugell i que ens vam acompanyar durant la presentació. Tenim una llista que és una garantia d’estabilitat, progrés i oportunitats, amb experiència i renovació. Hem aplicat polítiques per millorar les condicions de vida dels palafrugellencs i palafrugellenques i ho continuarem fent. Exigirà, necessàriament, l’activació dels mecanismes de participació ciutadana que ja hem utilitzat durant el nostre govern durant aquesta legislatura. No concebem la política sense la veu dels ciutadans i ciutadanes. Volem millorar la participació i ja avancem que incorporarem el sistema de consultes populars per decidir alguns projectes estratègics.

Aquesta llista també és una garantia de rigor econòmic i de posar la política al servei de les persones. Creiem que cal posar èmfasi en la necessitat de reforçar encara més el valor de la cultura i el patrimoni del municipi com a element diferenciador. Volem que  la cultura, l’educació i la gestió del paisatge siguin els elements estratègics de cohesió social i d’activitat econòmica de Palafrugell.

Després de que en Xevi Rocas presentés un per un els components de la llista, hem detallat els compromisos que hem pres amb els ciutadans de Palafrugell per a la pròxima legiuslatiura. Hem mostrat el nostre compromís de no apujar impostos ni taxes per sobre de l’IPC, que mantindrem un control estricte sobre l’endeutament del municipi i donarem continuïtat a la política de simplificació administrativa.

El nostre projecte preveu, una aposta per les polítiques d’igualtat i serveis socials i cap retallada en prestacions. No tindrem una societat cohesionada sense igualtat d’oportunitats perquè tothom, vingui d’on vingui, tingui la possibilitat d’encarar el seu futur personal.

En la llista de propòsits del govern, hem detallat que si els ciutadans de Palafrugell ens tornen a mostrar el seu suport, l’Ajuntament intervindrà en la millora de les instal·lacions esportives del municipi; en el manteniment dels convenis econòmics amb entitats socials, culturals i esportives. Així mateix, el projecte del PSC inclou una inversió de més de 4 milions d’euros anuals en millores urbanes i de qualitat de carrers; la finalització de la circumval·lació entre Esclanyà i la zona industrial i l’execució del passeig de Llafranc.

Llista PSC Palafrugell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s